-70% la Colectia Toanamna/Iarna

Larissa Fashion întâmpină luna Dragostei cu o noua colectie Primavara – Vara și cu reduceri de prețuri de pana la -70% in perioada 11 – 16 Februarie!Se poate spune despre Colectiile Larissa Fashion că în fiecare produs, tinereţea scapă de sub control şi asta se şi doreşte. Mai întâi, ideea creativă descoperă personalitatea şi stilul vestimentar al oricărei cliente şi, numai după aceea, piesele vestimentare văd lumina tiparului cu croială lejeră, din materiale uşoare şi de calitate superioară, adaptate sezonului. Fie că te afli la şcoală, la serviciu, evenimente private or iîntâlniri de afaceri, hainele achiziţionate din magazinele Larissa Fashion îţi asigurăc onfortul momentului ales.

Echipa din spatele acestui brand trebuie să ţină pasul cu fluxul creativ al designerului Oana Georgescu. Aşadar, clientele nu au cum să se plictisească de modelele expuse sprev ânzare în magazinul situatîn Piteşti, zona Nord sau in AuchanBradu. Creaţiile sale sunt pregătite oricând pentru concursul de frumuseţe care are încentrul atenţiei- femeia. Aceasta nu-şi priveşte vârsta în oglindă, pentru că orice produs vestimentar emană tinereţe prin eleganţă, confort şi originalitate. Dacă stai şi analizezi fiecare produs din magazinele Larissa Fashion, îţi lasă impresia că te afli într-o fabrică de idei, aşezate frumos pe categorii de vârstă, mărime şi culoare, ţinute aproape de părticica de suflet care se coase în fiecare haină. Tocmai acest lucru te face să te apropii de aceasta, să o iubeşti, pentru că la rându-i te respectă, punându-te în valoare. Să nu uităm de culorile în trend care te trimit cu gândul la ritmul susţinut al marilor case de modă. Eticheta eleganţei magazinelor Larissa Fashion, te lasă să îţi asculţi muzica sufletului în surdină, doar dacă le treci pragul.

Cert estecă, acest brandde haine de damă care are în spate propriafabrică, a fostsădit de mâinileunorpiteşteni cu anivechimeînactivitateatextilă, dar, fiecarezi de lucru la acestproiect, lasăsă se înţeleagăcă se aflăîntr-o veritabilăindustrie, angrenată de o echipă cu pretenţiimaripepiaţa de profil. Aici, eleganţa se naşteînfiecarezişiînfiecarerochie, fustă, cămaşă, bluză, sacou, geacă, palton, salopetăoripantalon.

Brandul Larissa Fashion se află pe piața de confecții încă din anul 2016, odată cu lansarea magazinului online www.larissafashion.ro, continuând în 2017 cu deschiderea primului magazin fizic pe strada Nicolae Bălcescu, nr. 91. Larissa Fashion își are rădăcinile într-un business cu o experiență de 25 de ani în industria textilă, dus mai departe de Oana Georgescu, tânăra pasionată de arta vestimentației care duce pe noi culmi brandul său. Brandul își propune sa ofere femeilor de toate vârstele ținute versatile potrivite oricărei ocazii, de la evenimente fastuoase, la ieșiri în oraș cu prietenii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *