Regulament Tombola cu Surprize Larissa Fashion

 

 • Organizator
 1. Tombola cu Surprize este organizat de C OBILAR  FASHION  S.R.L cu sediul social in Municipiul Pitesti, Strada Constructorilor, Nr. 3C, Bl. S2A,Et. 6, Ap. 55, inregistrata la Registrul Comertului cu J3/1525/12.09.2016, CUI 25525910.
 2. Concursul poarta denumirea Tombola cu surprize”.
 3. Regulamentul Tombolei a fost intocmit si va fi facut public, in mod gratuit, oricarui solicitant, conform prevederilor legale in vigoare pe Blogul Larissa Fashion- ro.
 • Durata tombolei si aria de desfasurare
 1. Tombola se desfasoara in ambele magazine Larissa Fashion  – Pitesti, Blv. Nicolae Balcescu, nr. 91 si Complex Comercial Auchan Bradu,Pitesti- in perioada 21.01.2020-31.03.2020.
 • Mecanismul desfasurarii tombolei
 1. Participantii la tombola vor extrage un bilet dupa achizitionarea unui produs Larissa Fashion. Clientii care doresc isi pot lasa datale personale pentru a fi anuntati cand vor mai exista astfel de concursuri.
 • Conditii de participare
 1. Pentru a putea lua parte la tombola, participantii trebuie sa achizitioneze produse din magazinele Larissa Fashion.
 2. O persoana va avea posibilitatea de a extrage un bilet de fiecare data cand achizitioneaza produse din magazine .
 3. O persoana va putea extrage doar un singur bilet la achizitionarea produselor.
 4. Biletul nu se va putea schimba odata ce a fost extras.
 5. In cazul in care biletul este castigator, premiul va fi primit pe loc, iar castigatorul va putea lasa, daca doreste, datele de contact ( Nume si numar de telefon) pentru a fi anuntat cand vor mai exista astfel de concursuri .
 • Premiile
 1. Premiile puse in joc la Tombola cu surprize sunt:
 • Brosa ( 20 buc Nord/ 40 buc Auchan)
 • Curea (10 buc Nord/ 20 buc Auchan)
 • Jupa (5 buc Nord/ 7 buc Auchan)
 • Rochie ( 3 buc Nord/6 buc Auchan)
 • Bluze (6 buc Nord/ 12 buc Auchan)
 • Sacou ( 2 buc Nord/ 3 buc Auchan)
 • Pantaloni ( 3 buc Nord/ 6 buc Auchan)
 1. Premiile vor fi inmanate castigatorilor pe loc.
 • Protectia datelor personale

Organizatorul se obliga de asemenea sa respecte prevederile Legii nr. 677/ 2001 si a Regulamentului European 679/2016, privind protectia datelor personale stocate pe durata concursului. Ca atare, Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor/ castigatorilor la prezentei tombole si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial si legislatiei in vigoare.

 1. Prin simpla participare la tombola, participantii sunt de acord ca datele lor sa intre in baza de date a Organizatorului, sa fie prelucrate si folosite in viitor de Organizator.
 • Dispozitii finale
 1. Regulamentul Oficial este disponibil gratuit pentru toti participantii la sediul Organizatorului si pe pagina sa: ro
 2. Prin participarea la aceasta tombola, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiillor prezentului Regulament Oficial.
 3. Organizatorul nu isi asuma nicio raspundere pentru datele personale incorecte furnizate de catre participanti sau pentru orice alti factori care ar putea afecta dreptul de participare la campanie si care se afla in afara culpei organizatorului.
 4. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul pe parcursul desfasurarii Tombolei, cu mentiunea ca eventualele modificari vor fi aduse la cunostinta participantilor si a publicului cu cel putin 24 de ore inainte de a intra in vigoare.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *