Regulament tombola “Secret Santa”

 • Organizator
 1. Concursul Secret Santaeste organizat de S.C OBILAR  FASHION  S.R.L cu sediul social in Municipiul Pitesti, Strada Constructorilor, Nr. 3C, Bl. S2A,Et. 6, Ap. 55, inregistrata la Registrul Comertului cu J3/1525/12.09.2016, CUI 25525910.
 2. Concursul poarta denumirea Secret Santa”.
 3. Regulamentul Tombolei a fost intocmit si va fi facut public, in mod gratuit, oricarui solicitant, conform prevederilor legale in vigoare pe Blogul Larissa Fashion- larissafashion.ro .
 • Durata tombolei si aria de desfasurare
 1. Tombola se desfasoara in ambele magazine Larissa Fashion  – Pitesti, Blv. Nicolae Balcescu, nr. 91 si Complex Comercial Auchan Bradu,Pitesti- in perioada 19.11.2019- 20.12.2019.
 2. Extragerea se va face in magazinul din Auchan Bradu in seara zilei de 20.12.2019, ora 18:00.
 • Mecanismul desfasurarii tombolei si desemnarea castigatorilor
 1. Participantii la tombola vor completa toate campurile obligatorii de pe formularul de inscriere, care este disponibil in format tiparit la casa.
 2. Participantii se pot inscrie la tombola in perioada: 19.11.2019- 20.12.2019
 3. Extragerea castigatorilor va avea loc in magazinul din Auchan Bradu in data de: 20.12.2019, ora 18:00.
 • Conditii de participare
 1. Pentru a putea lua parte la tombola, participantii trebuie sa achizitioneze produse din magazinele Larissa Fashion. Valoarea unui cupon de participare va reprezenta 45 lei cheltuiti in magazin. Clientii vor primi cate un cupon pentru fiecare 45 lei cheltuiti astfel incat suma din bonul fiscal se va imparti la 45 rezultand numarul de cupoane de tombola primite. O persoana va avea posibilitatea de a se inscrie de fiecare data cand achizitioneaza produse din magazine fara un numar limitat de cupoane.
 2. O persoana nu poate participa in numele altei persoane.
 3. O persoana nu poate castiga doua premii, valabila ramanand prima extragere.
 4. Participantul va permite introducerea in baza de date a Tombolei a urmatoarelor date ale sale cu caracter personal: nume, prenume, nr. de telefon, acordul/ refuzul de a se abona la noutatile Larissa Fashion.
 • Descalificarea participantilor
 1. Organizatorul isi rezerva dreptul de a elimina din Tombola sau de a anula decizia prin care un participant este desemnat castigator in cazul in care acesta nu a furnizat date de contact corecte, s-a inscris utilizand date false sau incearca sa influenteze Tombola prin modalitati frauduloase sau nu respecta prevederile Regulamentului.
 • Premiile
 1. Cele 3 premii acordate in cadrul tombolei Larissa Fashion vor consta in produse din magazinele Larissa Fashion cu valori cuprinse dupa cum urmeaza:
 2. 1xVoucher in valoare de 300 lei
 3. 1xVoucher in valoare de 200 lei
 • 3x Voucher in valoare de 100 lei
 1. Cei cinci castigatori vor fi anuntati in seara de 20.12.2019, prin telefon.
 2. Premiile vor fi inmanate castigatorilor, dupa confirmarea acestora, in termen de 7 zile de la validare, la magazinul unde au participat. Castigatorii pot folosi Voucherele pana la data de 31 ianuarie 2020.
 3. In cazul in care un castigator nu este validat, Organizatorul va aloca premiul participantilor din lista de rezerva.
 4. Premiile castigate nu pot fi inlocuite cu alte produse sau castiguri si nici nu se acorda contravaloarea lor in bani. In cazul refuzului castigatorilor de a beneficia de castig sau in cazul imposibilitatii validarii sale conform prezentului Regulament, acesta va pierde dreptul de atribuire a castigului. In asemenea cazuri, Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu mai atribui castigurile respective altor participanti, cu exceptia celor 3 rezerve.
 5. Participantii isi dau acordul ca datele lor personale furnizate la inscrierea in Tombola sa fie folosite de catre Organizator in vederea contactarii lor pentru inmanarea premiului castigat.
 • Protectia datelor personale
 1. Organizatorul se obliga de asemenea sa respecte prevederile Legii nr. 677/ 2001 si a Regulamentului European 679/2016, privind protectia datelor personale stocate pe durata concursului. Ca atare, Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor/ castigatorilor la prezentei tombole si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial si legislatiei in vigoare.
 2. . Prin simpla participare la tombola, participantii sunt de acord ca datele lor sa intre in baza de date a Organizatorului, sa fie prelucrate si folosite in viitor de Organizator.
 • Dispozitii finale
 1. Regulamentul Oficial este disponibil gratuit pentru toti participantii la sediul Organizatorului si pe pagina sa: larissafashion.ro
 2. Prin participarea la aceasta tombola, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiillor prezentului Regulament Oficial.
 3. Organizatorul nu isi asuma nicio raspundere pentru datele personale incorecte furnizate de catre participanti sau pentru orice alti factori care ar putea afecta dreptul de participare la campanie si care se afla in afara culpei organizatorului.
 4. Datele personale ale castigatorilor vor ramane in contabilitatea Organizatorului, in conformitate cu prevederile legislatiei fiscale
 5. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul pe parcursul desfasurarii Tombolei, cu mentiunea ca eventualele modificari vor fi aduse la cunostinta participantilor si a publicului cu cel putin 24 de ore inainte de a intra in vigoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *