“She is Larissa” – Valentin Teodorescu for Larissa Fashion

WhatsApp Image 2019-10-17 at 21.03.01Ți-ai imaginat-o vreodată? Te-ai gândit cine este? Ți-a stârnit curiozitatea?
Ea este cea pe care o zărești în treacăt pe stradă, grăbită sau boemă, este colega pe care o admiri mereu, este soție, este mamă, este Larissa! Femeia contemporană, activă, mereu atentă la fiecare apariție a sa.
Acum poți face cunoștință cu ea… She is Larissa!

Colecția toamnă/iarna 2019 a brand-ului Larissa Fashion în colaborare cu Valentin Teodorescu, îi este dedicată, vorbind exact despre personajul Larissa și personalitatea acesteia.

Brandul Larissa Fashion va lansa un Preview al mult-așteptateicolecții Toamnă/Iarnă 19-20 într-un eveniment surpriză! Acesta va avea loc în data de 20 octombrie, în incinta magazinului Larissa Fashion din centrul comercial Auchan Bradu.3

Noua colecție She is Larissa este creată în colaborare cu Valentin Teodorescu, designer verstimentar și absolvent eminent al Facultății de Arte din București. Ca de obicei, evenimentul va include prezentări de modă unde vor fi etalate creațiile din noua colecție, precum și momente de speciale alături de trupa de dans Latin Street Dance. De asemenea, invitatele vor avea parte de o reducere de 50% la toate produsele Larissa Fashion, inclusiv la cele din noua colecție, reducere valabilă doar în ziua evenimentului.

2Brandul Larissa Fashion se află pe piața de confecții încă din anul 2016, odată cu lansarea magazinului online www.larissafashion.ro, continuând în 2017 cu deschiderea primului magazin fizic pe strada Nicolae Bălcescu, nr. 91. Larissa Fashion își are rădăcinile într-un business cu o experiență de peste 25 de ani în industria textilă, dus mai departe de Oana Georgescu, tânăra pasionată de arta vestimentației care duce pe noi culmi brandul său. Brandul își propune ofere femeilor de toate vârstele ținute versatile potrivite oricărei ocazii, de la evenimente fastuoase, la ieșiri în oraș cu prietenii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *