Surprize, modă și reduceri!

IMG_1830Brandul Larissa Fashion a sărbătorit venirea toamnei cu un eveniment special care a avut loc în fața magazinului său din incinta Auchan Bradu din Pitești. Ca de obicei, petrecerea a fost presărată cu momente speciale,  prezentări de modă superbe și, desigur, o reducere de 50% la toate produsele brandului.

Larissa Fashion ține să mulțumească celor prezenți la petrecere pentru susținere, dar și colaboratorilor săi, cu ajutorul cărora acest eveniment a fost unul cu adevărat memorabil. Ținutele prezentate în timpul evenimentului au fost selectate cu atenție de Valentin Teodorescu, designer vestimentar cu care brandul colaborează cu mare plăcere. De asemenea, imaginea Larissa Fasion, fotomodelul Gianina Petrescu a purtat o piesă din viitoarea colecție Toamnă/Iarnă, colecție creată în colaborare cu Valentin. Totodată, multe mulțumiri și Cofetăriei Sofia, pentru prăjiturile delicioase oferite invitaților, și centrului comercial Auchan Bradu, pentru susținere.Pe lângă distracție și reduceri, doamnele au plecat acasă și cu câte o amintire unică – poze realizate cu Oglinda Magică din Pitești!IMG_2003

Surprizele nu se opresc aici, însă! Reducerile de 50% la toate produsele Larissa Fashion vor continua până duminică, 18 august!

Acesta a fost cel de-al doilea eveniment organizat de LarissaFashion în magazinul său din centrul comercial Auchan Bradu, primul având loc la deschiderea magazinului, pe data de 6 iulie. Brandul plănuiește să găzduiască periodic astfel de evenimente, iar acestea vor fi anunțate pe pagina de Facebook Larissa Fashion și pe cea a centrului comercial.

IMG_1929Brandul LarissaFashion se află pe piața de confecții încă din anul 2016, odată cu lansarea magazinului online www.larissafashion.ro. El își are rădăcinile într-un business cu o experiență de 25 de ani în industria textilă, dus mai departe de Oana Georgescu, tânăra pasionată de arta vestimentației care duce pe noi culmi brandul său. Larissa Fashion își propune ofere femeilor de toate vârstele ținute versatile potrivite oricărei ocazii, de la evenimente fastuoase, la ieșiri în oraș cu prietenii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *