Pregătiri de toamnă cu reduceri impresionante!

WhatsApp Image 2019-08-01 at 17.57.29Brandul piteștean Larissa Fashion anunță cu entuziasm noua sa colecție vestimentară de Inceput de Toamna 2019 și o sărbătorește cu reduceri de 30% în perioada 1 – 14 august! Această promoție este valabilă în toate magazinele Larissa Fashion.WhatsApp Image 2019-08-01 at 17.57.01 (2)

Colecția de inceput de toamnă va include designuri unice și moderne, în stilul versatil cu care brandul ne-a obișnuit deja. Ca și restul produselor, ținutele din noua colecție au fostlucrate în atelierele proprii, folosind materiale de cea mai înaltă calitate. Prin lansarea noilor modele, Larissa Fashion vine cu un pas mai aproape țelul său de a deveni brandul de încredere al femeilor din România.

WhatsApp Image 2019-08-01 at 17.57.15

 

La începutul lunii iulie, Larissa Fashion a marcat deschiderea celui de-al doilea magazin din Pitești în incintaAuchan Bradu.

Brandul Larissa Fashion se află pe piața de confecții încă din anul 2016, odată cu lansarea magazinului onlinewww.larissafashion.ro, continuând în 2017 cu deschiderea primului magazin fizic pe strada Nicolae Bălcescu, nr. 91. Larissa Fashionîși are rădăcinile într-un business cu o experiență de 25 de ani în industria textilă, dus mai departe de Oana Georgescu, tânăra pasionată de arta vestimentației care duce pe noi culmi brandul său. Brandul își propune ofere femeilor de toate vârstele ținute versatile potrivite oricărei ocazii, de la evenimente fastuoase, la ieșiri în oraș cu prietenii.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *