Larissa Fashion – Un brand modern cu o istorie de generații

Într-o societate în care “fast fashion-ul” este promovat din ce în ce mai mult și este omniprezent în mall-uri și magazinele mari, un brand local în creștere face furori printre cumpărătorii piteșteni.

Pentru cei care nu știu deja, Larissa Fashion este un brand care aduce împreună eleganța clasică nemuritoare și croieli moderne, tinerești, într-o colecție de ținute unice potrivite pentru femeile de toate vârstele. Ceea ce deosebește Larissa Fashion de competitorii săi, însă, este povestea care se află în spatele său.66149823_2018327351605846_2189033582528299008_o

Această poveste este cea a unei familii de antreprenori din Pitești, cu o experiență de peste 25 de ani în industria textilă. Pasiunea lor pentru arta vestimentației a trecut de la o generație la alta și este adusă mai aproape de consumatorii piteșteni de Oana Georgescu, prinLarissa Fashion. Brandul și-a deschis pentru prima oară porțile ca magazin strict online, prin website-ul www.larissafashion.ro, în vara anului 2016. Succesul nu s-a lăsat așteptat, urmând lansarea primului magazin fizic doar un an mai târziu, în zona de Nord a orașului Pitești.

Din pasiunea Oanei pentru haine izvorăsc și valorile brandului, care pun pe primul loc calitatea produselor sale și loialitatea față de clienții săi. Tocmai de aceea, toate produsele pe care le-ați putea găsi în magazinele Larissa Fashion sunt croite și cusute în atelierele proprii ale brandului, folosind materiale de cea mai bună calitate.

De curând, Larissa Fashion a sărbătorit deschiderea celui de-al doilea magazin din Pitești, în cadrul Auchan Bradu, o dovadă a frumoasei evoluții a brandului. Odată cu acesta, brandul lansează și o nouă colecție de ținute de vară originale, create cu imaginea femeii moderne în minte. Punând accent pe versatilitate, ca de obicei, Larissa Fashion oferă clientelor sale rochii vaporoase, potrivite pentru orice ocazie, de la plimbări seara pe faleză, la evenimente pline de eleganță. Magazinul își răsfață clientele și cu o promoție specială odată cu lansarea noii colecții: 1+1/2 la un articol cumpărat, al doilea este la jumătate de preț!WhatsApp Image 2019-06-26 at 16.08.43

Pe termen lung, Larissa Fashion își propune să fie sursa de eleganță și frumusețe 100% românească pentru femeile în căutarea stilului perfect, versatil și tineresc. Este, așadar, ușor de văzut cum brandul se apropie de acest țel cu fiecare colecție lansată pe piață.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *