Un eveniment reușit pentru un magazin reușit!

 

Larissa Fashion a sărbătorit sâmbătă, 6 iulie, deschiderea celui de-al doilea magazin din Pitești cu un eveniment special. Acesta a avut loc în fața magazinului din Auchan Bradu și a inclus momente de dans, defilări de modă și, desigur, multă voie bună.

Foto_370

Brandul mulțumeștepe această cale tuturor invitaților pentru participare și susținere, dar și colaboratorilor săi pentru ajutorul lor în crearea un eveniment de succes. Printre aceștia, se numără trupa de dans Latin Street Dance Pitesti, ce a adus o atmosferă plină de viață, Cofetăria Sofia, care a oferit un tort de poveste șicentrul comercial Auchan Bradupentru susținerea acordată. Mulțumirișifotomodelului ce reprezintă frumusețea Larissa Fashion, Gianina Petrescu, precum și modelelor ce au defilat în cadrul evenimentului, pentru eleganța cu care au prezentat cele mai noi creații.

Foto_330La petrecere au participat susținători deja fideli ai brandului, precum și vizitatori ai Auchan Bradu, care au fost plăcut surprinși de eveniment. Pe lângă distracția și dansul, clientele au avut ocazia să găsească ținute mult-căutate în sezonul nunților.

Larissa Fashion plănuiește să găzduiască periodic astfel de evenimente în incinta Auchan Bradu, iar acestea vor fi anunțate pe pagina de Facebook a brandului și cea a centrului comercial.

În noul său magazin din Auchan Bradu, Larissa Fashion oferă clientelor sale ținute 100% Românești, originale, pentru orice ocazie, fabricate în atelierele proprii. Aici veți găsi combinația perfectă între rochii de nuntă simple și rochii de zi elegante, într-o atmosfera primitoare, cu care brandul ne-a obișnuit deja.

Brandul Larissa Fashion se află pe piața de confecții încă din anul 2016, odată cu lansarea Foto_386magazinului onlinewww.larissafashion.ro, continuand in 2017 cu deschiderea primului magazin fizic  pe strada Nicolae Bălcescu, nr. 91. El își are rădăcinile într-un business cu o experiență de 25 de ani în industria textilă, dus mai departe de Oana Georgescu, tânăra pasionată de arta vestimentației careduce pe noi culmi brandul său. Larissa Fashion își propune ofere femeilor de toate vârstele ținute versatile potrivite oricărei ocazii, de la evenimente fastuoase, la ieșiri în oraș cu prietenii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *