Rochiile de banchet Larissa Fashion te prind în valsul fericirii

rochie pliuri aplicatie (1)După un an plin de emoţii la şcoală, în sfârşit, vin şi momente de relaxare în aşteptarea petrecerilor de sfârşit de an şcolar. Rochiile de banchet se pregătesc să adune emoţiile adolescentelor în atelierul de creaţie Larissa Fashion. Nu degeaba se spune că-şi trăiesc primăvara feminină care lasă să se deschidă frumuseţea după răsăritul soarelui. Creaţiile Oanei Georgescu se înclină cu respect vârstei şi siluetei acestora şi lasă fiecare model în parte să se prezinte singur în faţa pretendentelor la frumuseţe şi distracţie în cochetul magazin din Piteşti, zona Nord, lângă parcarea Kaufland.

„Momentele speciale din viaţa ta au nevoie de clipe imortalizate pe retină. De aceea, oricâte doleanţe ai înşira pe ghem în privinţa ţinutei tale, Larissa Fashion răspunde de fiecare dată cu rochii de o eleganţă şi un rafinament aparte. Chiar şi la banchete poţi să-ţi exprimi vârsta prin vestimentaţie, dar, să fie condimentată cu feminitate şi destul bun gust”, ne-a spus designerul.

Rochii cu aer distins

Rochie dantela si captusala rosie (3)În pragul evenimentului, viziunea fiecărei adolescente nu dă greş când îşi îndreaptă atenţia spre brandul Larissa Fashion. Purtarea unei ţinute din această colecţie o obligă să ţintească eleganţa şi exuberanţa chiar dacă ea este scurtă sau medie, mulată ori uşor lejeră, decoltată sau mai puţin decoltată, cu mâneci lungi, trei sferturi, scurte sau fără mâneci. Nu întotdeauna aspectul cromatic este cel care atrage primul priviri admirative. Nici nu ai fi crezut că o rochie care atinge linia genunchiului, de culoare neagră, realizată din materiale de texturi diferite, te surprinde cu atâta eleganţă. Punctul forte este un accesoriu din voal ca şi partea inferioară a acesteia, absolut definitoriu pentru eleganţă, pornit de la mâneca încreţită pe umăr ce coboară pe spate mai jos de genunchi dând aspect de trenă, poate să dea imaginea unei rochii fabuloase. Nu mai vorbim de produsul croit pe linia corpului, din dantelă neagră şi terminat cu mânecă lungă, căruia i se aduce în contrast dublura rochiei de un roşu aprins sau de rochia mulată, conică şi tot de culoare neagră, fără mâneci, completată deun simplu bolero, ambele absolut fascinante şi care polarizează atenţia celor din jur. Culoarea neagră a făcut deliciul colecţiei şi de această dată. Ei bine, când aceasta şi simplitatea pornesc la drum din schiţa designerului, avertizându-ne cu un croi absolut clasic, şcolăresc, axat pe pliuri generoase şi punctat cu dantelă aurie aplicată pe marginea mânecii până la cot, cât şi în partea de jos a rochiţei, abia atunci rămânem extaziaţi şi nu ne mai putem dezlipi privirile.

Dacă până acum am vorbit de materiale mate, se poate spune că asistenţa poate avea privirile magnetizate şi când este vorba de rochiţele medii din materiale lucioase, strălucitoare, cu imprimeu metalizat, care iau forma unei siluete perfecte, şi care se remarcă prin spatele gol, de altfel un câştig la eticheta ţinutei.

rochie fundita spate (1)Persoanelor care nu uzează de prea multă eleganţă, li se pot recomanda alte două modele de rochiţe vaporoase. Cea neagră este confecţionată din ţesături simple, fără model, folosindu-se tull pentru rafinament şi volum în poale. Micile detalii cu volănaşe precum şi mâneca scurtă bufantă, transparentă, sunt primele care ies în evidenţă şi îţi transmit mesajul că este produsul potrivit pretenţiilor tale. Ultima creaţie de culoare indigo este pusă în evidenţă de cele două materiale în uşor contrast. Tull-ul imprimat cu motive florale, folosit atât la mânecile scurte, cât şi la bust, îţi luminează chipul într-un mod neaşteptat.

Rochiile de banchet îmbracă amintirile în mătase naturală.

Vă stăm la dispoziţie cu produsele noastre şi consiliere vestimentară direct la magazin. Oferim relaţii la tel. 0744373666.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *