Noua colectie de rochii cu imprimeu floral

Iubesti florile, iubesti Larissa Fashion, care lanseaza noua colectie de rochii cu imprimeu floral pentru sezonul primavara-vara.

1c3ba1b0-efe3-4f8d-b999-2460c446e10f
Floarea si tinuta vestimentara se privesc reciproc in oglinda sufletului siiata de ce se grabeste sa ne desfete privirile noua colectie de rochiiLarissa Fashion semnata de designerul pitestean Oana Georgescu. Lasand la o parte sezonul destul de ofertant, pe noi femeile, aceste rochii ne cuceresc cu zambetul croit pe de-a-ntregul lor de materialele cu imprimeu floraldesprins parcadin tabloul naturii.

Preturi mici acoperite de AVANTAJE

Rochiile de dama au un raport calitate – pret de invidiat, avand in vedere ca aproape toate modelele colectiei sunt versatile si ne permit sa le purtam oriunde ne-am afla. Feminine si prietenoase cu corpul nostru, ne bucura sa sunt in tendinte la un pret atat de avantajos.

Rochiile impanzesc tot locul

194df7a8-1aaf-4c7c-8fe7-4a3b8a43f90aSufletul designerului se imperecheaza cu fiecare noua colectie si lasa sa se vada acest lucru chiar din spusele sale: „Tabloul naturii alcatuit din flori si culori ma inspirasi in cazul rochiilor lungi, cu eleganta masurata oriunde ar fi purtate. E de necrezut ca un astfel de model subliniat de verdele natural in doua nuante, poate sa concureze cu altele mai sofisticate, insa mai are nevoie de un look modern si atitudine pe masura. Panasi micile detalii si aplicatii isi gasesc locul in tiparul juvenil care scalda chipul de fericire oricarei aspirante la frumos.

Daca fac referire la rochiile scurte si medii, ei bine, nici acestea nu impun restrictii de purtaresi toate pot fi imbracate in orice moment, fie ca vorbim de tinutele bussiness, casual sau pentru evenimente deosebite. Orice femeie si le-ar dori in garderobaintrucat ofera lejeritate in miscari, lasand sansa fiecarui corp sa se bucure de ele. In functie de croiala aleasa, difera lungimea manecii, un detaliu careimpreuna cu altele atrag priviri.Materialul vedeta al acestei colectii si foarte potrivit sezonului cald ramane matasea, care mi-a permis sa ma joc cu ideile, lasand in joc frumusetea produsului finit. Fundalul materialului de o nuanta mai inchisa pune foarte bine in valoare modelul floral, diferit de la o tinuta la alta. De asemene, rochiile duble contrast sau cele realizate din acelasi material ofera clientelor un veritabil spectacol vizual. Simplitatea si eleganta, aflate la poli opusi, se e963dae5-4383-4907-a9f6-4300b7e7e24dintalnescsi la rochiile care au doarfusta plisatasi croiala la gat gen barcuta. Un alt model foarte agreat de persoanele tinere este cel cu volan feminin in partea de jos a rochiei realizat din materiale textile colorate diferitpentru a-l scoate in evidenta”.

Rochiile Larissa Fashion au in bagajul lor de primavara-vara tinerete si eleganta!

Pentru vanzari si consiliere vestimentara va asteptam direct la magazin sau la telefon. 0744373666.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *