Larissa Fashion lasă libertate stilului vestimentar căutat de femeia modernă

DSC_0330Larissa Fashion şi designerul său, Oana Georgescu, sunt din ce în ce mai prezente în festivalurile de modă, căpătând cât mai multă recunoaştere în industria de profil. Astfel că, marţi seară, 30 octombrie 2018, la ora 18, piteştenii şi întreaga asistenţă au susţinut cu aplauze colecţia Velvet Flower prezentată de Larissa Fashion, în cadrul unui spectacol de modă găzduit de hotelul Victoria, organizat cu prilejul celei de-a XXIII-a ediţii a Festivalului Internaţional de modă Culorile Toamnei. Deşi concurenţa a fost acerbă, numărând competitori externi din Anglia, Maroc şi Republica Moldova, cât şi din ţară, sosiţi din Alba Iulia, Bucureşti, Braşov, Cluj, Slatina, Sibiu, Oradea, Timişoara şi Piteşti, la finalul regalului de modă, Larissa Fashion a fost răsplătită de juriu cu Premiul de Popularitate.

Pe bună dreptate, întrucât brandul piteştean a fost gândit să se dezvolte liber pe piaţa modei şi, se pare că, a şi reuşit.Vorbesc hainele, vorbeşte imaginea reţinută pe retina clientelor şi vorbesc participările la festivalurile naţionale şi internaţionale de profil. Când produsele vin la pachet cu stilul şi educaţia vestimentară, îşi găsesc un loc sigur pe piaţa comerţului de haine de damă. Deşi business-ul este axat pe vânzări de produse 100% româneşti, suflul european se plimbă nestingherit prin cele două magazine: unul online www.larissafashion.ro şi celălalt deschis pe strada Nicolae Bălcescu nr. 91, lângă parcarea Kaufland Nord. În cocheta locaţie, toată gama vestimentară salută eleganţa femeii pe portativul culorilor cu materiale calitative, la preţ de producător, accesibil oricărui buzunar.

Cert este că, acest brandde haine de damă care are în spate propria fabrică, a fost sădit de mâinile unor piteşteni cu ani vechime în activitatea textilă, dar, fiecare zi de lucru la acest proiect, lasă să se înţeleagă că se află într-o veritabilă industrie, angrenată de o echipă cu pretenţii mari pe piaţa de profil. Aici, eleganţa se naşte în fiecare zi şi în fiecare rochie, fustă, cămaşă, bluză, sacou, geacă, palton, salopetă ori pantalon.

Larissa Fashion, răsfăţul perpetuu al femeii

DSC_0277Echipa din spatele acestui brand trebuie să ţină pasul cu fluxul creativ al designerului Oana Georgescu. Aşadar, clientele nu au cum să se plictisească de modelele expuse spre vânzare în magazinul situat în Piteşti, zona Nord sau dacă aleg să viziteze site-ul: www.larissafashion.ro. Creaţiile sale sunt pregătite oricând pentru concursul de frumuseţe care are în centrul atenţiei- femeia. Aceasta nu-şi priveşte vârsta în oglindă, pentru că orice produs vestimentar emană tinereţe prin eleganţă, confort şi originalitate. Rotaţia anotimpurilor înseamnă şi rotaţia colecţiilor de sezon, permanent îmbogăţite cu noi modele în concordanţă cu nevoile celor ce le comandă direct la magazin. Dacă stai şi analizezi fiecare produs din cochetul magazin, îţi lasă impresia că te afli într-o fabrică de idei, aşezate frumos pe categorii de vârstă, mărime şi culoare, ţinute aproape de părticica de suflet care se coase în fiecare haină. Tocmai acest lucru te face să te apropii de aceasta, să o iubeşti, pentru că la rându-i te respectă, punându-te în valoare. Să nu uităm de culorile în trend care te trimit cu gândul la ritmul susţinut al marilor case de modă. Eticheta eleganţei magazinului privită de la exterior spre interior, te lasă să îţi asculţi muzica sufletului în surdină, doar dacă îi treci pragul.

Un brand nelipsit din viaţa femeii

Hainele marca Larissa Fashion se pot cumpăra la preţuri accesibile şi ţin pasul cu ritmul de viaţă alDSC_0283 fiecărei femei. Se poate spune că în fiecare produs, tinereţea scapă de sub control şi asta se şi doreşte. Mai întâi, ideea creativă descoperă personalitatea şi stilul vestimentar al oricărei cliente şi, numai după aceea, piesele vestimentare văd lumina tiparului cu croială lejeră, din materiale uşoare şi de calitate superioară, adaptate sezonului cald ori vremii în răcire. Fie că te afli la şcoală, la serviciu, evenimente private ori întâlniri de afaceri, hainele achiziţionate din magazinele online şi fizic îţi asigură confortul momentului ales.

Pentru asistenţă vestimentară şi relaţii, sunaţi la  tel. 0744 373666.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *