Fii regină la banchetul tău, cu rochia albă cu bentiţă la gât!

UntitledÎn istoricul ultimilor ani, banchetele de absolvire pentru eleve şi studente se înscriu cu regularitate în agenda petrecerilor în marea familie a şcolii. Începutul lui iunie le găseşte în febra pregătirilor. Imaginaţia îşi ia zborul şi  întruchipează fetele în regine, pentru o zi. Fără să mai stea pe gânduri, adolescenţa şi tinereţea se îmbrăţişează cu frumuseţea acestora, punctată cu ţinute chic.Ghidul tău inteligent în alegerea unei haine pentru această ocazie este Larissa Fashion, care îţi recomandă rochia albă, dreaptă, cu bentiţă la gât. Este superbă, diafană şi îşi croieşte singură un podium de prezentare pentru privirile tinerelor interesate să o îmbrace la evenimentulmult visat. Efectul vizual oferit de culoarea albă, le  avantajează până şi pe cele cărora silueta nu le este prea prietenoasă.0-p0op0o

      Designerul ştie că piesa de rezistenţă a banchetului este tocmai această rochie, care menţine în echilibru simplitatea şi eleganţa orbitoare. Creaţia parcă se trezeşte din gândirea tiparului direct într-o lumină argintie, cu croi drept şi mânecuţe lungi, uşor largi, aproape de încheietura mîinii. Materialul fin, lejer, dar jucăuş cu măsură pe corp, îşi cultivă eleganţa de la genunchi  până în partea superioară a rochiei, terminându-se cu o bentiţă în jurul gâtului, care închide decolteul în V. Practic, aici se semnează designerul pe strălucirea produsului şi tot aici se lipesc privirile celor care îl admiră cu nesaţ.

Primăvara feminităţii are nevoie de această rochie la evenimente cu înaltă ţinută şcolară, la diverse ocazii speciale sau în cluburi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *