Rochia cloş, ruptă din poveştile de dragoste

Vara, când se nuntesc culorile, e veselie mare pe chipul naturii. Care mai de care îşi alege rochiţa preferată şi defilează în faţa Măritului Soare ca să primească strălucirea cuvenită. Cu iubire şi preţuire se alătură petrecerii femeia, la rândul ei, dăruită cu frumuseţe de Mama Natură.

oiuouiEi bine, trecerea de la poveste la realitate se măsoară cu pasul, văzând că spectacolul culorilor se mută în  magazinul Larissa Fashion pentru acest model de rochie cloş prezentat fără mânecă sau cu mânecă scurtă cu volănaş. Pentru noi femeile, anii trec, dar tinereţea rămâne conservată cu atâta dibăcie de îndrăgita creaţie vestimentară îndrăgostită lulea de anotimpul cald. Croiul ce o defineşte o face atât de specială, iar impactul cu valoroasa rochie este năucitor. Cu privirile furişe topeşte inimile tinerelor fete şi aşa ajunge să-şi capete poziţia de regină a garderobei de sezon estival.Este foarte iubită fiindcă estedublă, de lungime medie, croită din material fluid, într-o cromatică caldă specifică veriişi se revarsă pe corp împreună cu aerul adolescentin. Face casă bună cu pantofii stiletto şi chiar dacă înălţimea este un minus pentru unele reprezentante ale sexului frumos, veţi vedea că veţi părea înaltă, dar şi distinsă. Cu şi fără chip angelic, parcă este responsabilă de acest lucru la ocazii speciale, în club, la plimbări în parc sau diverse evenimente culturale.

Caută magazinul Larissa Fashion dacă îţi doreşti o alură romantică croşetată pe chipul tău de ţinuta forte a verii, rochia cloş!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *