Pantalonii Palazzo pentru damă, un spectacol vizual fără cusur

dfgLa balul ţinutelor de vară, privirile noastre au cu ce se desfăta. În paşi de vals se unduiesc rochiile care abia aşteaptă să fie desemnate regina evenimentului, dar mă tem că pantalonii Palazzo le fură coroniţa fără niciun efort. Şi, unde mai vezi că se mândresc cu dulcea paletă coloristică care ne lasă pe noi privitorii fără grai. Imaginaţia designerului joacă pe terenul feminin în colecţia de vară Larissa Fashion cu pantaloni eleganţi, având talie înaltă, pense în faţă, închidere cu fermoar sau elastic.

Eleganţa îi atinge cu naturaleţe, fie că este vorba de produsele care găzduiesc în făptura materialului uşor, curgător, culorile negru, grena, roşu, gri, cachi sau lila. Lungimea lor aşază capul pe vârful pantofului cu toc înalt, bine aerisit cu decupaje. Deşi nu se dezmint de unele elemente specifice croielii de pantalon, lărgimea amplă în partea de jos dă impresia că sunt o piesă neîntreruptă de tăieturi. În continuarea pantalonilor, deasupra taliei subţiate de elastic, se completează uimitor cu o bluză largă, din acelaşi material şi culoare, care se poartă pe interior sau pe deasupra lor. Este clar pentru toţi că, din vitrina magazinului Larissa Fashion, fiecare doritoare a acestui model îşi trimitegfdgfdgfd gândurile la plăcută visare.

Rareori se întâmplă ca o rochie să fie detronată de o altă ţinută, dar se pare că pantalonii Palazzo au reuşita în mână. Privirile celor din jur îi salută respectuos la evenimentele de înaltă ţinută, la cele speciale din viaţa fiecăreia ori la spectacole de teatru.

Pantalonii Palazzo îţi aduc lumina solară de care ai nevoie să străluceşti la tinereţe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *