Pantalonul negru cu şnur în talie – o pagină de poveste a femeii moderne

pantaloni negri cu jnurÎntre femeia modernă de ieri şi cea de azi rămâne graniţa timpului marcată de feminitate. Vremurile noastre pun în lumină o persoană mult mai activă, independentă, fermă, care conduce şi îşi foloseşte mai mult partea masculină, un uşor avantaj spre flexibilitate şi adaptabilitate.  Orice alunecare a modelului spre vestimentaţia masculină îi aduce femeii un plus de respect şi iubire. Realmente, designerul Larissa Fashion nu o slăbeşte deloc din priviri şi îi urmăreşte permanent linia modei tivită cu preocupările ei.

În graba naturii de a îmbrăca o haină nouă, tinerească, semnul de carte din albumul de piese vestimentare îl deschide la pantalonii negri cu şnur în talie, extrem de practici şi la modă. Masculinitatea se vede cu ochiul liber pe de-a-ntregul, dar şnurul din talie parcă atenuează forma clasică şi creşte în eleganţă când piesa este purtată cu pantofi decupaţi cu toc înalt, potriviţi sezonului cald.Nu ar zice cineva că lipsesc de pe podiumul de prezentare, dar plac oricărei femei pentru nota de confort oferită zi de zi, la birou, la plimbările în aer liber, chiar şi la petrecerile fără pretenţii de ştaif.

1 Dorinţa de libertate în mişcări este tot mai pregnantă în lumea modei. Femeia se simte bine când haina îi completează dorinţele. Zâmbetul ei se cuibăreşte în confortul pe care materialul de calitate se învecinează cu eleganţa culorii negre.                                                                

Pantalonii negri cu şnur sunt capitole plăcute din eterna poveste a femeii moderne. Semnează cu drag autorii din industria modei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *