Costumele de damă îşi asumă nota de eleganţă

Untitltyed Trecerea de la sezonul rece spre cel cald se face cu vestimentaţie corespunzătoare. Designerul Larissa Fashion s-a grăbit să dea frâu imaginaţiei sale, fapt pentru care articolele vestimentare din colecţia sa de primăvară se află deja în magazinul piteştean cu haine de damă. Brandul acoperă nevoile curente ale clientelor cu produse diversificate, într-o cromatică potrivită modelelor.

Cum toate drumurile duc la polul eleganţei, Larissa Fashion ne stârneşte printre altele curiozitatea cu cele trei modele de produse: costum negru cu pantalon negru, costum verde cu pantalon verde şi costum negru cu fustă conică. Orice femeie care păşeşte în magazin admiră ţesăturile, croielile, şi sedusă de culori şi raportul calitate-preţ le-ar dori pe toate în garderoba sa.

Setul de culoare neagră cu sacou şi fustă conică fură privirile oricui şi are avantajul că poate fi purtat mai în toate situaţiile. E de necrezut, dar până şi femeile scunde, dacă ştiu să-l combine cu încălţăminte cu toc înalt, nu mai par deficitare la acest capitol. Ei bine, polul interesului se împarte frăţeşte cu costumele de damă cu pantaloni care sunt adorate de femeile de toate vârstele, cu toate Untitledcă acestea reprezintă interpretarea stilată şi feminină a costumului bărbătesc. Asortate cu botine sau pantofi cu toc înalt dau tonul eleganţei la birou sau întâlniri de afaceri. Feminitatea nu are deloc de suferit dacă ştii să o pui în evidenţă prin atitudine, siluetă de invidiat şi plăcere de a arăta
impecabilă.

Calitatea superioară a costumelor de damă îmbracă feminitatea în haine noi, constant dorite de standardele sufleteşti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *