Rochia cu pliuri în talie renaşte primăvara pe chipul tău

rochie pliuri talie 2Primăvara debutează cu explozie de frumuseţe feminină la concurenţă cu mama natură. De Mărţişor, colecţia de haine de damă Larissa Fashion stă sub semnul tinereţii, bucuriei şi renaşterii de noi modele care aduc primăvara în sufletele oricărei tinere.

În pas cu anotimpul dar şi cu moda este rochia cu pliuri în talie, care se potriveşte ca o mănuşă celor ce o aduc în garderoba lor.

Materialul fluid, de bună calitate, trece mai întâi pe la pictor, îi dă culoarea ierbii, florilor ce îşi arată căpşoarele sau a cerului, şi mai apoi trece pe la designer să se joace puţin cu pliurile din talie, care cad cuminţi până la linia genunchiului. Parrosutea superioară nu se abate de la linia taliei, ca nu cumva să aducă vreo ofensă tinereţii.

Primăvara ar trebui să fie veşnică în sufletele noastre, aşa cum şi rochia cu pliuri în talie aduce elasticitate graniţelor tinereţii.

Semnatara eleganţei este uşor de purtat şi cheamă din depărtări toate atuurile feminine ca să atragă privirile admiratorilor. Adolescenţa şi tinereţea se arcuiesc în pliurile piesei vestimentare în egală măsură, fie că se trezesc la birou, pe stradă, la petreceri private sau întâlniri de afaceri. Nimic nu te oprşte să o porţi când bucuria se revarsă pe de-a-ntregul rochiei.

Mărţişorul în chip de rochie cu pliuri ne primeneşte tinereţea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *