Paltonul alb cu blăniţă îmbracă dragostea în veşminte nobile

palton albIn luna lui Făurar, de Valentine’s Day si Dragobete, iubirea rupe lacătele şi se dezlănţuie în inimile îndrăgostiţilor. Fericirea întinde braţele către simbolul frumuseţii, femeia, şi ţese, şi ţese cu fir de argint o poveste pentru drăgălăşenia ei. Într-o astfel de zi specială, dragostea se pregăteşte de întâlnire. Protagoniştii nu se încurcă în sentimente, ci aşteaptă muţi de uimire magnetismul inimilor.

 

Vestimentaţia feminină stă cimentată pe prima poziţie a podiumului în preferinţele partenerilor. De căutări febrile de haine pentru sarbatoare, nici nu poate fi vorba. Din fericire, minunea răsare ca din poveste la magazinul fizic şi online Larissa Fashion din Piteşti. Dacă porţi o iubire pură în inimă şi eşti iubitoare de eleganţă, musai să alegi din colecţia de haine de damă paltonul alb, scurt, cu blăniţă artificială. Mulţi ar spune că este piesa de rezistenţă la întâlnirea îndrăgostiţilor şi, dreptatea este de partea lor. Albul imaculat este făcut să cucerească inimi în toate ocaziile. Purtat peste rochie sau fustă, eşti de-a dreptul fermecătoare, distinsă, emani lumină în jurul tău şi topeşti privirile partenerului la sărbătoarea dragostei. Uşor cambrat pe corp, urmează linia clasică, iar nasturii din talie potenţează peste aşteptări eleganţa produsului.

De Dragobete, paltonul alb cu blăniţă joacă rolul principal pe scena dragostei şi iese la rampă victorios cu făclia eleganţei şi iubirii împlinite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *